≡ Menu

Rob heb ik meegemaakt in zijn rollen als organisatieadviseur en als Inbox Zero-consultant. Ik heb dat als zeer prettig ervaren.

To the point, een extra stap zetten, afspraken nakomen, open mind, goed luisteren, zich inzetten voor de goede zaak, groter dan eigen belang denken, openheid; dat zijn eigenschappen die in me op komen. Warm aanbevolen.

Wim Hogenkamp, initiatiefnemer ZP-netwerk Vermooooiers

In het project waarbij ik de kans had om met Rob samen te werken, kreeg ik een zeer professionele indruk van hem. Rob is sterk in heldere, positief getinte communicatie die je de vrijheid geeft om je eigen verantwoordelijkheid op te nemen.

Hij brengt je na hoe heftig de brainstormessie ook, terug naar de kern en naar de essentie van de samenkomst en van het grotere doel.

Rob is aanmoedigend en heeft een grote kracht waarmee hij zich achter jouw project zet. Hij anticipeert, is pro-actief mee op zoek en kan op verschillende niveau’s aanwezig zijn in een gesprek.

Jill Marchant, werkte met Rob samen in een crowdfunding project

Rob is een down to earth persoon die mij geholpen heeft mij met een allerdaags en actueel probleem: ‘Hoe omgaan met de stortvloed aan emails….’ in plaats me laten regeren door emails, ben ik nu zelf weer de regisseur van mijn emailbox en dus mijn werkdag.

Het lijkt heel simpel en daarin zit juist de crux/kracht.

Florus van Meijl, sales manager

Tijdens deze training pas je de theorie meteen toe. je deelt je mailbox opnieuw in, maakt regels en labels en laat die ook meteen uitvoeren. Het finetunen vindt de andere dag plaats! Dit werkt zo fijn!!

Rob geeft deze training in alle rust, heeft aandacht voor persoonlijke vragen, geeft ruimte aan de wat minder digivaardigen! Top gedaan, fijne middag gehad die me echt iets oplevert in de praktijk: een inbox zero, maar de training krijgt een 10!

Louise, projectmedewerker