≡ Menu

Over mij

Als bedrijfseconoom kwam ik na mijn studie terecht in het bedrijfsleven. Daar werkte ik in financiële rollen en projecten. Dit werk resoneerde echter niet genoeg met me en uiteindelijk heb ik dat pad verlaten.

Hoewel ik aanvankelijk afstand nam van de business wereld, bleef ze me toch trekken. Maar nu met een duidelijke vraag. Kan het ook anders?

Immers, ik vond zaken doen en organisaties leuk, maar kon mij er als mens niet kwijt. Ik liep aan tegen de stress, suboptimale samenwerking en (in mijn ogen) slechte besluitvorming.

Dus begon ik me af te vragen of het ook anders kon.

Het begon met Holacracy en het boek Delivering Happiness. Dit waren de eerste concrete voorbeelden die ik zag van pioniers op het gebied van nieuwe manieren van werken.

Ik deed een 5 daagse training in Holacracy en kwam zo terecht in het bredere veld van organisatie ontwikkelaars, changemakers en gewoon mensen die voelen dat het anders moest – en ik wist dit is mijn wereld.

Ik zette mijn eerste stappen als trainer, adviseur en partner in een samenwerkingsverband van vernieuwers. Ik ontdekte zelf dat (samen)werken op een prettige en toch effectieve manier wel degelijk mogelijk was. Een periode van leren en afleren begon.

Inmiddels werk ik al weer een aantal jaren als trainer en adviseur en kijk ik vooruit.

Mijn visie is een wereld waarin mensen organisch, vloeiend, plezierig samenwerken aan projecten die de wereld nodig heeft.

Deze site is de outlet voor mijn werk en gedachten over vernieuwing in de manier waarop mensen samenwerken en leven.

Wanneer ik denk: nu hebben we teveel gepraat – we zijn verloren – is Rob een fantastische facilitator die een goede analyse geeft, het gesprek in mogelijke to-do’s en doelen weet samen te vatten, zijn analyse aan jou bevraagt en de bevindingen ook nog eens genoteerd heeft. Rob gedijt in complexiteit die hij helder krijgt. Een zeer fijne man en een collega die je vertrouwen waard is. – Jill Marchant, werkte met Rob samen in een project