≡ Menu

Hieronder volgt een overzicht van de manieren waarop we kunnen samenwerken.

Lijkt het je wat? Vul het contactformulier onderaan deze pagina in.

Of bel me op 06 27 83 05 89.

📥 Training Inbox Zero

Ik trainde al meer dan 750 mensen in deze simpele en effectieve manier van je e-mail verwerken. Zorgt voor rust en overzicht. In samenwerking met partner Adjustintime.

Meer info: voor Outlook gebruikers, voor Gmail gebruikers.

✅ Training Lean Office

De training Lean Office behandelt de 7 gebieden waar verspilling op kantoor voorkomt en dus veel winst is te behalen. Door middel van tijdloze principes, slimme vuistregels en praktische tips wordt stap voor stap duidelijk hoe eenieder zijn workflow kan verbeteren. Tijdens de training wordt een 90 dagen plan gemaakt door de deelnemers om de quick wins en belangrijkste voornemens te gaan implementeren.

Meer info: uitgebreide omschrijving.

🐢 Slow consulting: Lean Office

Gedurende (bijvoorbeeld) een jaar lang ben ik de vaste Lean Office trainer en adviseur voor je afdeling of organisatie. Het resultaat van Lean Office is dat er tijdwinst, rust en overzicht ontstaat. Hierdoor komt er meer ruimte voor focus en, uiteindelijk, dagelijkse resultaten in lijn met de organisatiedoelen.

De onderwerpen waar we aan werken zijn: Inbox Zero, agendabeheer, optimaliseren van vergaderingen en bijeenkomsten, dagstarts, prioriteiten stellen, projecten & taken overzicht, slim samenwerken, week review.

Meer info: uitgebreide omschrijving.

🐢 Slow consulting: Proces optimalisatie

Gedurende (bijvoorbeeld) een jaar lang werk ik samen met je team om alle werkprocessen in kaart te brengen, te omschrijven en te optimaliseren. Door kennis uit het hoofd en op papier te krijgen wordt de organisatie veel meer schaalbaar. Daarnaast is het doel zoveel mogelijk verspilling uit de processen te halen zodat er zoveel mogelijk waarde voor de klant wordt gecreëerd.

Meer info: lees dit blogartikel.

🎯 Project facilitatie

Ben je bezig met een complex project en kun je wel wat meer overzicht en structuur gebruiken? Als project facilitator kan ik je helpen met het opzetten van een dashboard en het inrichten van het juiste afstemmings ritme met je collega’s en andere stakeholders.

Meer info: lees dit blogartikel of bekijk mijn referenties

🔎 Verhelderen organisatie vraagstuk

Wat is eigenlijk jouw organisatie vraagstuk? Weet je het niet zeker? Te vaak zijn we geneigd om te snel in de oplossing stand te schieten (ik tenminste wel). Maar misschien is het beter eerst goed te onderzoeken wat er echt aan de hand is. De eerste stap? Een gesprek. Ik maak graag kennis met jou en je organisatie. Kost niks.

Contact

Wil je contact over een van deze onderwerpen? Laat in onderstaand formulier tenminste je naam en mail-adres achter en ik neem zsm contact met je op.